Monthly Archives: január 2019

 • 0
  thumbnail

  Egyedi ajándékkal lepjük meg szerelmünket Valentin-napon!

  Ma már talán nincs olyan ember a földön, aki nem tudná, milyen ünnep esik február 14-ére. Igen, a Valentin-napról, vagy Bálint-napról van szó, amely mára nemzetközi ünneppé nőtte ki magát.

  Ezen az ünnepen a szerelmesek megajándékozzák egymást, és szerelmes üzenettel kedveskednek, együtt töltik a napot. A Valentin-nap vallási eredete világszerte, így Magyarországon is elhomályosult.  Azt is kevesen tartják számon, hogy Szent Bálint (Valentin, vagy Valentinus) nem csak a szerelmesek, de a lelkibetegek és az epilepsziával  élők védőszentje is!

   

  És hogy milyen ajándékok ilyenkor az ildomosak? A hagyományos virágcsokorral, illetve bonbonnal nem nagyon lehet mellélőni – kivéve persze, ha kedvesünk pollenallergiás vagy fogyókúrázik! Népszerűek a páros ajándékok is: ugyanolyan kulcstartó a pár mindkét tagjának, vagy párnahuzatok  Mr. és Ms. felirattal, szívecskés bögrék egymás fényképével… És ha már fénykép, természetesen a fotós ajándékoknak is nagy keletje van Valentin nap tájékán. Hiszen mindenki szereti nézegetni kedvese arcmását egy-egy használati tárgyon, és szeret arra gondolni, hogy a párja is most éppen őt nézi mondjuk a telefontokján, vagy az egérpadján munka közben…  Másik klasszikus ajándék ezen az ünnepek természetesen az ékszer. Legyen az gyűrű, karkötő vagy nyaklánc, egy jól megválasztott, különleges vagy éppen egyedi ékszernek minden nő örülni fog!

   

 • 0
  nehez-gep-szallitas

  Időben készüljünk fel a tavaszra

  A tavasz beköszöntével bizony elkezdődnek a ház körüli felújítások, és a kert rendbetétele. Ugyanis nagyon sok esetben a tél egy kicsit megtépázza a kerítést vagy a kertben lévő növényeket, így kénytelenek vagyunk rendbe tenni, megszépíteni. De sok esetben nem állnak a rendelkezésünkre otthon a megfelelő gépek és szerszámok, ezért érdemes lehet időben felkészülni a teendőkre. És ha bővítésben vagy teljes átépítésben gondolkodunk, amihez szükségünk lenne nagyobb gépekre, akkor ezt is könnyedén kivitelezhetjük. Ugyanis a nehéz gép szállítás lehetőséget biztosít számunkra, hogy minden szükséges felszerelésünk meglegyen a feladatokhoz. Hiszen nagyon sokan nem rendelkezünk olyan autóval, ami lehetővé tenné ezeknek a gépeknek a szállítását. De ezzel az egyszerű megoldással, biztosan minden adott lesz ahhoz, hogy teljesen újjá varázsoljuk a kertünket vagy éppen a kocsibeállót. Így mire megérkezik a nyár, egy teljesen új környezetben élvezhetjük a pihenést és a kikapcsolódást.

 • 0
  samsung-galaxy-s8-tok

  Ne csak szép, de biztonságos is legyen a telefontok

  A telefonunkat manapság már mindenhova visszük magukkal, így vagy a nadrágunk zsebében, vagy a táskánkban kap helyet. Persze mindkét tárolásnak megvannak a hátrányai, így nem árt, ha nem csak szép, de biztonságos tokot is választunk rá. Ugyanis a zsebünkből könnyedén kieshet, a táskánkban pedig a kulcs könnyedén összekarcolhatja. Ezért ha minden feltételnek megfelelő védelmet szeretnénk, akkor az interneten könnyedén találhatunk. Így például ha beírjuk a samsung galaxy s8 tok szavakat, akkor könnyedén kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Így biztosak lehetünk abban, hogy nem csak jól fog kinézni a telefonunk, de biztonságban is lesz a sérülésektől. Hiszen ha egy összekarcolt kijelzőjű telefonnal jelenünk meg egy tárgyaláson, akkor nem biztos, hogy hitelesnek fogunk tűnni. Ezért több szempontból is fontos lehet, hogy a kiegészítőink is jó állapotban legyenek, a megjelenésünk mellett. Persze könnyedén cserélhetjük a tokokat, így bármilyen élethelyzethez illő kinézetet adhatunk a telefonunknak.