Monthly Archives: augusztus 2016

 • 0
  fulmutet

  Nem mindegy, hogy milyen módon növeljük önbizalmunkat

  Ha folyamatosan elégedetlenek vagyunk, akkor, amikor tükörbe nézünk, mindenképp érdemes oda figyelni arra, hogy milyen lehetőségek közül válogathatunk, ha szeretnénk saját magunkon változtatni. Természetesen nem utolsó szempont, hogy pontosan mire vagyunk hajlandók, amikor szeretnénk magunkon változtatni, hiszen sokszor komoly fájdalmak árán alakíthatunk át magunkon egy-egy testrészt. Ha mindenképp szeretnénk rövid időn belül pontot tenni az ügy végére, akkor az olyan lehetőségek, mint a fülműtét folyamatosan a rendelkezésünkre állhat. Amire viszont mindenképp érdemes lehet oda figyelni, hogy a lehető legnagyobb mértékben profi szakemberekkel dolgoztassunk, hiszen ha így teszünk, nem érhetnek majd minket kellemetlen meglepetések, valamint pontosan olyan lehet a végeredmény is, amilyennek mi szeretnénk. Ha pedig a műtét utáni felépülésen is túl vagyunk, élvezhetjük azt a külsőt, amit megálmodtunk magunknak, valamint ezzel a magabiztosságunk is sokkal nagyobb lehet, ami manapság rendkívül fontos.

 • 0
  zsarolo-virus

  Zsarolóvírusok néhány évtizede

  El tudja képzelni, hogy már pár évtizede is használták a zsarolóvírust? Pedig ez így van, ez nem mostani találmány, igaz akkor ugyan nem volt mindenkinek internet a keze ügyében. A titkosítási technológia elérhetősége és erőssége limitált volt még abban az időben és a nemzetközi fizetést is nehezebb volt kivitelezni.
  Miközben az AIDS Trojan megjelentése megalapozta a zsaroló vírus fenyegetést, ezt a fajta rosszindulatú szoftvert nem kezdték el használni a kiberbűnözésben csak több évvel később. A fenyegetések nagyon különböztek a 80-as, 90-es években. Abban az időszakban ezt vandalizmusra és csinytevésre használták a rossz hírnév elérése érdekében, ma már leginkább pénzszerzés a céljuk.
  A zsaroló vírus evolúciója, főleg a titkosító zsaroló vírusé megnőtt az utóbbi időben é egyre többen utánozzák, hogy felépítsék a sikerüket.
  Pivotal emlékek a zsaroló vírusok történelmében
  Ha az utóbbi évek történelmét szemléljük a zsaroló vírusok szempontjából, hasznos átgondolni a pénzfizetést egészében.

 • 0
  thumbnail

  Miért pont a virtuális iroda?

  Nem mindig van szükségünk egy komplett irodára, gyakran csak egy minőségi kapcsolatra, ami segíti a munkánkat is, valamint az ügyfelek dolgát is. Ha folyamatosan járjuk például a világot, sajnos nem tehetjük meg, hogy minden nagyobb városban fenntartunk egy irodát, viszont ezekben az esetekben is szükség lehet minőségi háttérre és persze támogatásra.

  Regus virtuális iroda

  virtuális iroda

  Ezt a problémát és igényt rengeteg szolgáltató cég felismerte az elmúlt jó pár évben, éppen ezért létre hoztak egy különleges és valóban egyedi szolgáltatást, amely manapság már egyre kedveltebb a cégek körében. Ez nem más, mint a virtuális iroda, amely könnyedén kezelhető, valamint bármikor a rendelkezésünkre tud állni, függetlenül attól, hogy éppen hol is tartózkodunk. Természetesen az ügyfelek számára is rengeteg lehetőséget jelent, arról már nem is beszélve, hogy hosszabb távon ezek a szolgáltatások mindig pluszt nyújtanak. Az árak tekintetében pedig mindig egyedi megállapodás születik, pontosan azért, hogy a cégek a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást kaphassák.

 • 0
  zalaegerszegallas.hu

  Zalaegerszeg vállalkozói

  A zalaegerszegi vállalkozások között érdemes böngészni, ha helyben szeretnénk munkát vállalni. Találhatunk a céginformációs rendszerben szinterezéssel, porfestéssel, fémfelület kezeléssel foglalkozó magyar tulajdonú céget. Wellness termékek forgalmazásával foglalkozó nagykereskedést, pólók feliratozása, nyomtatása, munkaruha és formaruha kereskedelmét, géptervezést, anyagmozgatási tervezést, acélszerkezet tervezést és a dokumentáció készítését. A ZalaegerszegAllas.hu oldalon biztosan kínálnak állást. KFT foglalkozik rendezvényszervezéssel, könyveléssel, gazdasági elemzéssel és tanácsadással. Egyéni vállalkozó készít névre szóló léggömböt, reklám lufi emblémázást, nyomtatást, szitázást. Informatikai KFT rendszergazda szolgáltatást, rendszerkiépítést, hálózattervezést, vonalkódos rendszerek fejlesztését és kiépítését, hálózat üzemeltetést és megfigyelőrendszer kiépítését. Higiéniai termékeket forgalmazó vállalkozás is nyújthat munkalehetőséget. Van szellőzés technikával, és légkezelő rendszerekkel foglalkozó cég is. Működik grafikai stúdió, munkavédelemi cég, forgalmaznak vegyipari termékeket. Működik karosszéria lakatos és különféle szolgáltatások, általában egyéni vállalkozásban.

 • 0
  veszpremallas.hu

  Villamosmérnök

  Veszprém megyében a munkavállalók, több mint a felét foglalkoztatja a vezető háromszáz vállalkozás. Az országos hálózattal rendelkező áruházak, bevásárlóközpontok, elektronikai gyártó üzemek, cementgyártó üzem, bankfiókok, gépgyártó vállalkozások, és a kis- és középvállalkozások hatvanegyezer munkavállalót foglalkoztatnak a megyében. A VeszpremAllas.hu oldalon is találhat az álláskereső olyan lehetőséget, amit az ország bármelyik részéről végezhet. Ilyen a magyar tulajdonú villamosmérnöki iroda, ami villamosmérnököt alkalmazna. Erősáramú illetve szabályozástechnikában jártas szakembert keresnek tervezési, kivitelezési és üzembe helyezési munkálatokra. Elvárás az egyetemi, vagy főiskolai villamosmérnöki végzettség, orosz nyelvtudás, tervezői szoftver használat gyakorlat, B kategóriás jogosítvány, önállóság, terhelhetőség, rugalmasság, jó szervező- és problémamegoldó képesség. Előnyt jelent a vasúti járműtervezésben szerezett gyakorlat. Ajánlat a versenyképes fizetés és széleskörű juttatások. Elég nagy felelősséget kell vállalnia a jelentkezőnek, de ezért tanult az egyetemen.

 • 0
  vacallas.hu

  Mit jelent a diszponens

  Álláskeresés közben érdekes elnevezéseket találni. Mint a munkaügyis, is újabban humán erőforrás menedzser lett, van olyan, amiről fogalmunk nincs, hogy mit takar, mik a feladatai bizonyos beosztásnak. Például mit jelent a diszponens? A válasz: Az elektronikai ipar nagyvállalatainak partnereként komplex termékek fejlesztésében és gyártásában mechatronikai rendszerszolgáltatóként kiemelt pozíciót tölt be. Ezt biztosan érti valaki… Ilyen sincs a VacAllas.hu hirdetéseiben. Feladatai a megrendelések feldolgozása, kapcsolattartás a vevőkkel, gyártásszervezés a megrendelések alapján a SAP rendszerben, határidőre legyártás és kiszállítás a vevők részére. Elvárás a felsőfokú gazdasági végzettség, a SAP vagy más vállalatirányítási rendszer ismerete, német, vagy angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt, jó vezetői és szervezői képesség. Előny a hasonló munkahelyen szerzett tapasztalat és a logisztikai végzettség. Természetesen versenyképes fizetést, világszínvonalú munkahelyet, folyamatos szakmai fejlődést és karriert ajánlanak.

 • 0
  torokbalintallas.hu

  Dolgozni a lakóhelyen érdemes

  Ha Törökbálinton, vagy a környékén élünk, törekszünk a lakóhelyünkhöz legközelebb elhelyezkedni és dolgozni. Az utazás sokba kerül, és sok időt vesz igénybe, ami nagy hátrány lenne. A családi élet sem viseli el, a hosszú távollétet. Nem csak a munka az ember élete, hanem magánszférája is legyen. Aki ezt nem igényli (olyan is van), üzletkötőnek áll. A legtöbb ember erre nem alkalmas, hiszen társas lények vagyunk. Tehát, keressünk a TorokbalintAllas.hu oldalon és más álláshirdetési portálokon is törökbálinti munkát. A városban és a környékén van műszer és alkatrészgyártás, ruha és textilipar, ezzel kapcsolatos eszközök, gépek és alkatrészek kis- és nagykereskedelme, élelmiszer- és nyomdaipar, papíripar, automatizálás, fémmegmunkálás, műanyagipar, szerszámkészítés, villamossági ipar és kereskedelem. Települtek üzemek, áruházak és szolgáltatóipar számtalan változata. A szórakoztató és vendéglátó ipar, a közintézmények is lehetőségeket nyújtanak. Tehát elég bő a választék, nem kell messzire utazni a munkalehetőségekért.

 • 0
  tatabanyaallas.hu

  Betöltetendő állások Tatabányán

  Tatabányán is elég sok betöltetlen állás várja a munkavállalókat. Különféle beosztásokba vár a vasúttársaság, a szolgáltatóipar, az egyéni vállalkozók, a multinacionális cégek, bevásárlóközpontok is alkalmazottakat. Nincs például minden jegypénztáros állás betöltve a pályaudvaron. Számadó és jegypénztárost keresnek. Telefontársaság értékesítési képviselőt keres, de a hulladékgazdálkodásban is kereskedelmi képviselő megüresedés van. Ugyanitt mérlegkezelő is kellene. Pályakezdőnek ajánlanak HR gyakorlatot, recepcióst, kábelszerelőt elektronikai cég venne fel, munkaügyist, bérszámfejtőt számviteli cég keres. A TatabanyaAllas.hu oldalra érdemes feltenni a hirdetéseket mindkét félnek. Ingatlanreferens, műszaki vezető, eladó/pénztáros, takarító/takarítónő, könyvelő, adózási csoportvezető, fuvarszervező, termelési koordinátor, összeszerelő/teszter, irodavezető, ügyfélszolgálati munkatárs, recepciós, csomagoló. konyhai kisegítő, minőségellenőr, raktáros, informatikai munkatárs, és még sok más álláslehetőséget találni.

 • 0
  prince-apartments-hungary

  Museums

  If you’re craving some culture, Budapest has more than enough to satisfy your appetite. Try a stroll through Statue Park and walk amongst stony reminders of Budapest’s communist past, soak up exciting new art in one of the city’s art galleries, or watch your kids ‘moonwalk’ in the Palace of Miracles. Whether you’re looking to discover new talent, or want to learn more about Hungarian art and culture, Budapest has a museum that’s sure to suit your fancy.
  Museum of Fine Arts

  Exhibitions in the National Gallery (Magyar Nemzeti Galéria) feature the history and development of Hungarian painting. The permanent collection also represents the past five hundred years of art in Hungary, including Medieval and Renaissance stonework, Gothic wood sculptures and altarpieces. Prince apartments Hungary

  The Museum of Music History (Zenetörténeti Múzeum) tells the story of music through exhibitions, recitals and concerts. The emphasis on Hungarian music, which is rich in folk traditions and covers a wide spectrum from the rhapsodies of Liszt and the compositions of Bartók and Kodály to Hungarian gipsy music.

  The House of Terror Museum commemorates the victims of both the Communist and the Nazi regimes in Hungary. The building served as the former headquarter of the ultra-right (Nazi) party in 1940, and its basement was used as a prison. During Communism, the building was taken over by the State Security (Hungarian version of the KGB). Hundreds, or perhaps even thousands, were tortured in the House of Terror.

  Getting to the House of Terror: Take the Millennium Underground (M1) to Vörösmarty utca

  The Budapest History Museum (Budapesti Történeti Múzeum) is dedicated to the history of Budapest. Archeological items uncovered in various local excavations in Pest, Buda and Óbuda – the three cities which make up Budapest – are on display. The oldest finds date back more than 40,000 years. Unfortunately not many artifacts survived from the once famous medieval palace, however lower levels of the museum feature some remains and a modest selection of restored rooms.

  Memento Park, a Communist-themed outdoor museum located just outside Budapest, is a reminder of the fall of tyranny. In 1989, when Hungary chose to embrace a free market economy, the new government removed many of the statues and monuments identified with the former Communist regime. Now, these formerly revered relics of an unfulfilled dream stand together, providing unique experience

 • 0
  szombathelyallas.hu

  Elérni a kívánt célt

  Az ország területe elég nagy és nem mindig biztos, hogy jó helyen vagyunk benne. Előfordulhat, hogy a hely ahol élünk, munka szempontjából nem a legmegfelelőbb a számunkra. Az is lehet, hogy a szakmánknak nincs sok lehetősége abban a térségben, és éppen ezért kényszerülünk más munkát végezni, mint amire szakosodtunk. De nem mindenki éri be ennyivel. Vannak, akik addig képesek menni, amíg el nem érik a kívánt célt. Akár egy költözés árán is, csak, hogy jó helyen legyenek, biztos, remek állásban, ami elégedetté teszi. A SzombathelyAllas.hu honlap segítséget nyújthat abban, hogy rátaláljunk álmaink állására, már ha ezen a területen élünk, vagy nem tőlünk távol, az oda költözés a munka miatt. Ha ebbe belemegyünk, akkor igazából, nincs akadálya semminek, és bárhol az országban kereshetünk magunknak kielégítő munkahelyet, ahol megbecsülést és megélhetést remélhetünk, és akár szakmai előrejutást is. Nincs már dolgunk igazából, csak keresni, és ha megtaláltuk a helyet, akkor elküldeni a jelentkezésünket és bízni abban, hogy tudásunk és tapasztalatunk elegendő, és meggyőzi a munkaadót arról, hogy megálljuk majd a helyünket.