Monthly Archives: január 2015

 • 0
  vászonképek

  A vászonképek esetében rengeteg féle kivitelezési lehetőségünk van

  A személyes ajándékok mindig jól sülnek el, főleg akkor, ha esetlegesen kedves emlékeket idéznek a másikban. Éppen ezért egyre gyakoribb, hogy az ajándékcsomagban vászonképek vannak. Akár kisebb darabokban is megoldhatóak a képek, főleg abban az esetben, ha több nyomtatásról van szó. A kisebb képek is nagyon jól mutatnak akár a nagyobb falfelületeken is, hiszen a rengeteg fotó tökéletesen mutat úgy, hogy mondjuk egy alakot formáznak. Ez lehet esetlegesen kör, vagy éppen tégla lap, biztosan modern lesz a végeredmény. Arról már nem is beszélve, hogy a képek könnyedén variálhatóak, esetlegesen bármikor tovább bővíthetőek. Így pedig tökéletesen fog kinézni az adott fal, akkor is, ha mondjuk négy kép található rajta, és akkor is, ha mondjuk tizenkettő. Ami nagyon fontos minden esetben, hogy a képek egyforma méretűek legyenek, valamint a keretezés stílusa is egyforma stílusú legyen. Amennyiben pedig egy nyomatot szeretnénk, amin egyszerre több kép van, az sem probléma, hiszen gyönyörű montázsokat tudnak készíteni a grafikus szakemberek.

 • 0
  esküvői fotós

  A lakodalom alatt készült képek nagyon viccesen sikerülhetnek

  Minden leendő házaspár számára az a legfontosabb, hogy a nagy nap minden egyes pillanata tökéletesen legyen megörökítve. Többek között ezért is érdemes az esküvői fotós megbízása. Hiszen a legjobb képek csakis akkor készülhetnek, ha rendelkezésre állnak azok az eszközök, amelyek ezt lehetővé teszik, valamint ha megfelelő tapasztattal rendelkezik a fényképész. Általában egy előre meghatározott téma alapján készülnek a képek, amelyek csakis a friss házasokat ábrázolják, majd ezt követően készülnek el a barátokkal, rokonokkal közös fotók. Természetesen az egész szertartás, és a későbbiekben a lagzi alatt is folyamatosan dolgozik a szakember, pontosan azért, hogy minden vicces és emlékezetes pillanat meg legyen örökítve. Amennyiben szeretnénk az elkészült képekből néhányat megosztani a családdal, érdemes több CD-t is kérni, hiszen így mindenkinek meglehetnek azok a pillanatok, amelyek a későbbiekben is mosolyt csalnak majd az arcunkra. Ha pedig albumban szeretnénk viszont látni őket, arra is van lehetőségünk.

 • 0
  ittas_jarmuvezetes

  Az ittas vezetés esetében a jogi képviselet az első lépésünk legyen

  Mivel a KRESZ és a hozzá tartozó törvénykezések pontosan meghatározzák, hogy milyen állapotban vagyunk alkalmasak a vezetésre, így ha ezeknek az előírásoknak nem megfelelő állapotban ülünk be az autónkba, sajnos komoly következmények is lehetnek. Persze az ittas járművezetés esetében is vannak különféle büntetési tételek. Amennyiben nem kerül sor az előállításra, akkor biztosak lehetünk abban, hogy nem lesz veszélyben a jogosítványunk. Ezekben az esetekben, csak pénzbüntetéssel sújtanak minket a hatóságok. Természetesen ez sem kellemes, főleg azért, mert akár több száz ezer forint is lehet az az összeg, amelyet be kell fizetnünk. Ilyenkor is érdemes jogi segítséget kérni, még akkor is, ha minden tisztázásra került, hiszen lehetnek olyan egyéb megoldások, amelyeknek köszönhetően mérsékelhető a büntetési tétel. Ha viszont a súlyosabb eset következik be, semmit se tegyünk a megfelelő jogi szakember megbízása előtt. Ugyanis ő az, aki tisztában van azzal, hogy mit is kell tennünk azért, hogy az ügy kimenetele számunkra a legpozitívabb legyen.