Monthly Archives: október 2014

 • 0
  sarokgarnitura

  Sarokgarnitúrát akár egyedileg is gyártathatunk

  Ha a nappalink mérete igen csak korlátozott, akkor mindenképp úgy válogassuk ki az oda szánt bútorokat, hogy minden helyet maximálisan kihasználjunk. Amikor hely lehetővé teszi, érdemes egy sarokgarnitura beszerzésén gondolkodni. Ugyani ezek a modellek egyáltalán nem foglalnak nagy helyet, azonban mégis jó pár embernek képes biztosítani kényelmes ülő helyet. Ezen felül pedig léteznek már kihúzható modellek is, így pedig még nagyobb helyet biztosíthatunk a vendégeink számára, akik így ott is aludhatnak. Persze rengeteg modell áll a rendelkezésünkre, a hagyományos sarok garnitúráktól egészen a legmodernebb, félkör alakú darabokig, így tulajdonképpen bárhová megtalálhatjuk a tökéletes bútort. Szín és anyag tekintetében csakis a képzeletünk szabhat határt, hiszen a hagyományos színektől egészen az élénk árnyalatokig találhatunk garnitúrákat, vagy éppen anyagokat, amelyből a későbbiekben elkészülhet maga a bútor. Az újonnan készített garnitúrával pedig egyedivé tehetjük nappalinkat és egyidejűleg egész lakásunkat is. Már 2 üzletével várja önt a Bútorpalota!

 • 0
  GPS szerviz

  A GPS készülékek esetében is a komplett kijelzőt cserélik a szakemberek

  Az okos telefonok manapság már sok mindenre alkalmasak, mégis sokan döntenek úgy, hogy csak telefonálásra használják őket. Többek között az egyes címek megtalálásához a GPS készüléket használják, éppen ezért igen keresettek azok a vállalkozások, amelyek GPS szerviz szolgáltatást is nyújtanak. Mivel ezek a készülékek már minden esetben érintő képernyősek, így általában a kijelző panel csere lehet az, amelyre szükségünk lehet. Ezen felül még igen gyakori, hogy a készülék szoftverét kell frissíteni, hiszen néhány év alatt az is elavulttá válhat. Persze ez egy igen rövid munkafolyamat, akár 1-2 nap alatt is könnyen elvégezhető. A kijelző csere már valamivel komolyabb feladat, bár már a szakemberek komplett cserét végeznek, amelynek köszönhetően teljesen kizárják az újabb meghibásodás lehetőségét. Amennyiben pedig a kijelző csere megtörténik, a új alkatrészre a gyártók szintén vállalnak garanciát. Ennek köszönhetően pedig nem érhetnek minket kellemetlen meglepetések frissen a kijelző cserét követő néhány hónap alatt.

 • 0
  sos központ

  Az s.o.s. központ 24 órás, teljes felügyeletet biztosít számunkra

  Az idősek számára, akiknek nincsenek rokonaik, vagy éppen távol élnek a családjuktól, érdemes egy időskori felügyeletre előfizetni. Az sos központ legnagyobb előnye, hogy akár 24 órás felügyeletet is képes biztosítani előfizetői számára, hiszen a bérelt készülékkel teljes egészében össze vannak kapcsolódva. Ha időskori betegségben szenvedünk, mindenképp olyan csomagot válasszunk, amelyben egy igen könnyen használható segélyhívó készülék van, valamint egy teljes körű felügyelet is. Akik pedig családjuknak szeretnék jelezni, ha probléma adódna, érdemes lehet az öngondoskodó szolgáltatást választani, amelynek lényege, hogy a készüléken található pánik gomb megnyomásával a megadott okos telefonra megy a segélykérés. Ennek köszönhetően pedig igen rövid időn belül megérkezhet a felmentő segítség. Ha komolyabb a probléma, akkor az azonnali segítséghívás akár még életet is menthet, hiszen ilyen helyzetekben fontos, hogy a hozzátartozók gyorsan cselekedjenek, ha pedig szükséges, orvosi segítséget is biztosítsanak.

 • 0
  napelemes rendszerek

  A napelemes rendszerekre akár 25 év garanciát is kaphatunk

  Sokan nem tudják, hogy manapság a napelem által előállított energiához szükséges rendszer kiépítésre támogatás is kérhető. Mivel a napelemes rendszerek egyre elterjedtebbek kishazánkban, valamint természetes úton állítják elő az energiát, méghozzá oly módon, hogy ezzel egyáltalán nem szennyezik a környezetet, így kérhető rá vissza nem térítendő támogatás. Ha ilyen keretek között szeretnénk kiépíteni egy komplett rendszert, akkor mindenképp egy olyan kivitelező céget válasszunk, amely nem csak a felszereléssel foglalkozik, hanem a pályázat írással is. Ugyanis ezeket a pályázatokat speciális előírásoknak megfelelően kell elkészíteni, majd benyújtani azokhoz a szervekhez, amelyek teljes mértékben kompetensek ezzel kapcsolatban. Miután a pályázat sikeresen lezárult, megkezdődhet a beszerzés, majd a kivitelezés is. Ezt követően pedig birtokba vehetjük a tökéletesen működő napelemes rendszerünket, amire még a garanciát is vállalnak a kivitelezők, amely minimum 10 év szokott lenni, de gyártótól várhatóan akár 25 év is lehet.

 • 0
  teljes körű lakásfelújítás

  Én őket választottam, a lakásfelújítés tényleg minőségi és olcsó

  A közelmúltban vásároltam egy felújítandó lakást, amit a saját álmaim alapján szerettem volna átalakítani, ámde keresnem kellett egy szakemberekből álló teamet, akik az általam megálmodott lakást megvalósítják. A teljes körű lakásfelújítás hatalmas teher, lelkileg és anyagilag is így tudtam, hogy nem egy nagy multit fogok megkeresni hanem, keresek szakembereket, mert így a lóvém nem megy át több kézen és így nem kell fizetnem annak, aki az irodában ül. Rá is akadtam [erre a weboldalra] ami lakásfelújítással foglalkozik, de a szakembereknek nincs főnökük, ez okból olcsó árat ígértek, ezért egyből fel is hívtam a megadott telefonszámot, mert sürgetett az idő, költözni szerettem volna. A beszélgetésünk után rövid időn belül felvették velem a kapcsolatot, majd egy díjtalan helyszíni felmérés közepette felvonult a burkoló, a villanyszerelő a szobafestő mázoló és a vízszerelő is, hogy a saját elintéznivalójára ajánlatot tudjon készíteni. Néhány nappal később egyikük felhívott a kiszámolt árajánlattal, ami nagyon kellemes volt, így rögtön igent is mondtam és nekiláthattak a lakásfelújításnak, amit a terveim alapján kellett kivitelezniük! A munkafolyamatokat szakszerűen ütemezve végezték, a hideg-meleg burkolás, tapétázás is káprázatosan sikerült, illetve a villanyszerelés és a festés, mázolás is elkészült a költözés időpontjáig, mert az összes mesterember nagyon ügyesen és gyorsan végezte a dolgát! Roppant mód elégedett vagyok ezzel a csapattal, hisz mindent megvalósítottak, amit megterveztem és mind ezt nagyon megfizethető áron tették, nekik semmi nem volt kizárt, ha falat kellett bontaniuk az sem tántorította el őket. Remélem, hogy ezernyien olvassák majd ezeket a dicsérő mondatokat, mert én mindegyik barátomnak és ismerősömnek csak ezt a mesteri csapatot fogom ajánlani, mert a lakásom hibátlan lett, így ha lakásfelújítás előtt áll, érdemes tőlük is árajánlatot kérni, mert nem kerül pénzbe, viszont könnyebb lesz utána dönteni!

 • 0
  Zalakerámia

  A Zalakerámia csempék igen hosszú múltra tekintenek vissza

  Egy otthon kialakítása során igen fontos, hogy a végeredmény harmonikus legyen. A Zalakerámia munkatársai éppen ezért igyekeznek minden évben olyan termékeket a piacra dobni, amely maradéktalanul kielégíti a felmerülő vásárlói igényeket. A gyár termékeire a magas minőség a jellemző, ez mellett pedig a megfizethetőség, így a piac igen nagy részét foglalják el. Mivel a járólapok és a csempék esetében kifejezetten fontos a hosszú élettartam, valamint a minőség, ezért az ingatlan tulajdonosok gyakran inkább a minőséget tartják szem előtt, nem pedig az olcsóságot. Természetesen ezen termék esetében is számolhatunk az akciós időszakokkal, amikor rengeteg termék kapható a forgalmazóknál igen kedvező áron, arról már nem is beszélve, hogyha nagyobb mennyiséget vásárolunk, az ár-érték arány igen kedvező lehet. A Zalakerámia csempéi jól bírják a nagyobb fokú terhelést is, így érdemes őket boltokba, vagy éppen a nagy forgalmú fürdőkbe megvásárolni. Ha pedig különleges mintákat szeretnénk, a legújabb kollekció mindig a rendelkezésünkre áll.

 • 0
  kávéházi rúd

  A kávéházi rúd előnyei

  Ha egy különleges külsőt szeretnénk kölcsönözni a konyhánknak, rengeteg lehetőségünk van. A kávéházi rúd is ezen különleges megoldások közé tartozik, hiszen valóban egyedivé teszi az ablakunkat. Ezt a függönysínt más néven vitrázs pálcának is nevezik, hiszen maga a függöny erre a speciális eszközre van ráhúzva. Persze ilyenkor tipikusan olyan függönyt kell vásárolnunk, amely feltehető erre a pálcára, ugyanis csak így tudjuk rögzíteni magát az anyagot az ablakon. Ha ilyen megoldást szeretnénk mondjuk a konyhánkba, akkor a függöny sokkal kisebb mértékben takarja magát az ablak üveget, azonban mégsem lehet belátni rajta. Ezek a függönyök úgy lettek kialakítva, hogy különböző helyeken megfelelő méretű lyukakat készítettek rá a gyártók, amelynek köszönhetően a pálca segítségével a függöny tökéletesen fog állni. A kávéházi rúd több fajta méretben és színben is rendelhető, így a speciális igénnyel rendelkező vevők is biztosan megtalálják azt, amit keresnek. Ezen felül pedig ez a megoldás a speciális formájú ablakokon is nagyon jól tud mutatni, valamint a felrakása is igen egyszerű még a tetőtéri ablakok esetében is.

 • 0
  olcsó napszemüveg

  Az egyes akcióknak köszönhetően igen kedvező áron vásárolhatunk napszemüveget

  Abban az esetben, ha nem engedhetjük meg magunknak a drága napszemüvegeket, érdemes a nagy leárazások alatt vásárolni. Ugyanis ezen idő alatt az olcsó napszemüveg egyáltalán nem ritka dolog. A minőségi, márkás termékeket is könnyedén megvehetjük akár még fél áron is, hiszen a kereskedők igen nagy kedvezményeket biztosítanak a számunkra. Ezekben az időszakokban érdemes az online vásárlást is erőltetni, hiszen a web shopok szintén nagy leárazásokat tartanak. Ez pedig a vevők számára igen csábító lehet. Persze ezek az akciók nem tartanak túl sokáig, csupán a készlet erejéig, hiszen a készletek sokszor erre az időszakra igen csak végesek. Más gyártók már a nyár elején elkezdik az akciózást, éppen azért, hogy a készletek a szezon végére ne ragadjanak be. A legnagyobb márkákat is megszerezhetjük ennek köszönhetően. Ha pedig az interneten vásárolunk, egyéb kedvezményekben, vagy éppen ajándékokban is részesülhetük. Azok számára pedig, akik több darabot is vásárolnak kedvenc kollekciójukból, valóban megéri megvárni a kedvezményeket.

 • 0
  duguláselhárítás Budapest

  A rendszer átmosás következtében biztosak lehetünk abban, hogy a dugulás megszűnt

  A régebbi épületekben és sorházakban sokszor okozhatnak problémát a rossz minőségű csövek. A duguláselhárítás Budapest területén éppen ezért igen gyakori. Hiszen a régi tömbházak, valamint az akár 100 éves bérházakban igen régiek a vezetékek. Ennek következtében pedig igen gyakoriak azok az esetek, amikor szükségessé válik egy dugulás elhárító csapat bevonása. Természetesen a szakemberek minden eshetőségre, így a komolyabb dugulások elhárítására is képesek, akár a bontási munkálatok kihagyásával is. Amennyiben viszont úgy döntünk, hogy egy ilyen szakmailag jól képzett csapatot hívunk segítségül, mindig előre egyeztessük le, hogy pontosan mekkora a baj, valamint hogy ezt milyen összeg fejében tudják megszűntetni. Érdemes olyan szakmai segítséget kérni, akik nem folyóméter alapján számolják ki a költségeket, hanem egyedi árajánlatot készítenek a munka felmérését követően. Amikor pedig teljes egészében elvégezték a munkát nem csak átmossák az egész rendszert, de még garanciát is vállalnak arra a területre, ahol javítási munkálatokat végeztek.

 • 0
  nyárigumi akció

  A nyári gumik megfelelő tárolás mellett sok évig használhatóak

  Amikor véget ér a tél, a hőmérséklet pedig tartósan nem esik 7 celsius alá, akkor eljön az ideje az abroncs cserének. A nyárigumi akció általában ilyenkor veszi kezdetét, hiszen mindenki ekkor cseréli le azokat az abroncsokat, amelyek tönkre mentek. A első és legfontosabb lépés, amit meg kell tennünk, az az, hogy átnézzük a nyári gumi garnitúrát. Ugyanis sok esetben előfordulhat, hogy a helytelen tárolás következtében az amúgy jó minőségű abroncs igen sokat veszít a minőségéből, esetlegesen használhatatlanná is válik. Ekkor pedig nincs mit tenni, mindenképp új garnitúrát kell vásárolnunk. A legegészségesebb, ha mind a négy abroncsot lecseréljük, hiszen így egyforma mintázatú gumi lesz az autónkon. Ha viszont erre nincsen lehetőségünk, az azonos tengelyeken kell egyforma mintázatú gumiknak lennie. Ez törvényileg előírásra került, így erre mindenképp figyeljünk oda. Egy jó abroncs megfelelő tárolás és megfelelő használat mellett igen sok évig tökéletesen kiszolgál minket még akkor is, ha rendszeresen használjuk őket. A megfelelő tárolásról azonban érdemes megkérdezni a szakembereket vásárláskor.