Monthly Archives: augusztus 2013

 • 0
  fűtésszerelés

  A fűtéskorszerűsítés lépései

  Ha úgy döntünk, hogy fűtésrendszerünk elavult, érdemes belevágni a fűtéskorszerűsítésbe. A fűtésszerelés egy igen bonyolult folyamat, ezért nagyon fontos, hogy mindent pontosan megtervezzünk, mielőtt belevágnánk az átalakításokba. Az első és legfontosabb lépés, hogy felmérjük a jelenlegi fűtésrendszerünk hibáit, problémáit, valamint azokat a paramétereket, melyek jól működnek, és mindenképp meg szeretnénk tartani őket. Ezek után ki kell jelölni a fejlesztéseket, újításokat, amihez sokszor már egy szakember tudása szükségeltetik. Mivel rengeteget fejlődött a technika az elmúlt pár évben, így olyan eljárásokat is alkalmaznak a szakemberek, melyek évekkel ezelőtt még nem voltak. Nagyobb mennyiségű energiát és pénzt spórolhatunk meg, ha hallgatunk a szakember tanácsaira, hiszen ő van tisztában azzal, hogy melyik szobába milyen méretű radiátorokat szereljünk fel, vagy hogy melyik lakótérbe milyen fűtési rendszert alkalmazzuk. Miután a tervezés szakasza lezárult, kezdődhet az anyagok beszerzése.

 • 0
  kulcsszo.hu

  A szövegírás mint szolgáltatás

  Az Ön weblapján többen lesznek látogatók, és hosszabb ideig fognak maradni, ha lesz rajta olyan tartalom, ami érdekes, és amit a látogatók hasznosnak tartanak. A szövegírás segítségével – amennyiben azt a kulcsszo.hu csapata végzi el – a cége gazdasági mutatói is felívelhetnek.

  A szövegírás többféle lehetőséget biztosít egy weboldal látogatottságának növelésére, azok együttes alkalmazásával hatványozódhat az eladásból származó bevétel.

  A látogatottság szempontjából az első és legfontosabb a weboldalunk tartalmi felépítése. A cégünk tevékenységi körének leírása, termékeink vagy szolgáltatásaink bemutatása nem mindegy, hogy miképpen van kivitelezve. A cégadatok, az elérhetőség megadása és egy termékfelsorolás nem elegendő, hacsak nem vagyunk monopolhelyzetben, és mindenki nem ránk vadászik az interneten.

  El kell magyarázni az oldalunk vendégeinek, hogy miért hiánypótló a mi termékünk/szolgáltatásunk, miért kell minket választani, mitől vagyunk jobbak, mint a konkurenciánk stb. A szövegírás révén oldalunk tartalmilag is hasznossá, érdekessé válik.

  Ha az megfelel a keresők és a látogatóink elvárásainak is egy időben, akkor nyert ügyünk van. Jönnek a látogatók, vásárolnak stb. Fontos azonban tudni, hogy a google és a látogatóink is elvárják, hogy rendszeresen frissüljön az oldalunk egyedi, releváns írásokkal.

  Miután a SEO szövegírás segítségével a látogatók az oldalunkat megtalálták és el is időznek ott, a sales szövegírás dolga, hogy „eladja” a termékeinket, szolgáltatásainkat. A konkrét vásárlás, rendelés ösztönzése mellett, hosszabb távú célokat is el lehet érni egy jó sales szöveggel: közösségi oldalakon való megosztást, hírlevélre való feliratkozást, termékeink tovább ajánlását.

  A hirdetési szövegek megírását is jó szakemberekre bízni, a megfelelő konverzió elérése érdekében. Egy Google AdWords kampányban például fontos, hogy milyen kulcsszavakat használunk, milyen a hirdetés szövege. Fontos, hogy ha fizetünk a kattintások után, akkor a hirdetések által továbbított felhasználók közül minél többen vásároljanak is.

 • 0
  dugulás elhárítás ára

  A dugulás elhárítás fontos lehet, ha komoly problémával találkozunk

  Mint vidéken, mint pedig a fővárosban sokszor előfordulhat probléma az ingatlanunk körül. A dugulás elhárítás ára településenkét változhat. Általában a fővárosban valamennyivel magasabb árakkal találkozhatunk, hiszen több a munka is. A vidéki árakat tekintve, nagyon fontos tényező a távolság, hiszen minél távolabb üzemel az adott cég a lakásunktól, annál többe kerül nekik házhoz jönni. Általában a hívást követő pár órán belül megérkeznek, ami egy komolyabb dugulás esetén sokat számíthat. Az idő sokat számíthat ebben az esetben, hiszen a komoly dugulás esetén még akár a konyhánkat is eláraszthatja a víz. Egy ilyen eset pedig nagyon komoly anyagi kárhoz is vezethet. Tehát ebben az esetben a teendő, hogy minél hamarabb megszűntessük a problémát és így rendezzük a helyzetet. Ezek a szolgáltatások általában drágábbak, mint a normál dugulás elhárítás, de sajnos erre áldoznunk kell az otthonunk megóvása érdekében. Ezen felül a megelőzésre is érdemes időt áldozni, hogy később ne kelljen azonnal cselekedni.

 • 0
  otp a folyószámlahiteléről

  Az OTP Bank folyószámlahitele

  Mint minden bank, az OTP is rendelkezik folyószámla hitellel ügyfelei számára. Az otp a folyószámlahiteléről a következőképpen vélekedik: Bármelyik ügyfelének biztosítja a folyószámlahitel, abban az esetben, ha rendszeres jövedelemmel rendelkezik – írja a hitelmindenkinek.hu. Ez azt jelenti, hogy minden hónapban megérkezik az ügyfél számára a fizetése. A hitel mértéke attól függ, hogy mekkora az ügyfél fizetése. Hiszen a hitel összege a bejövő nettó fizetés kétszerese. Ez azért előnyös, mert így az ügyfél nem tud hatalmas hiteleket felhalmozni. A visszafizetés és folyósítás a következőképpen történik: A számlavezető intézet engedélyezi az ügyfélnek, hogy mínuszba menjen egy bizonyos értékig, majd a következő fizetés feltölti az egyenleget. Így nem fordulhat az elő, hogy nem történik meg a hitel visszafizetése. Ezek mellett természetesen előfordulhat, hogy nem érkezik meg az ügyfél fizetése a számlára. Ebben az esetben a bank néhány hónap után felszólítja ügyfelét a fizetésre akár több alkalommal is, majd újra visszaáll a hitelkeret.

 • 0
  fékmester

  Az egyszerűség a fekmeter.hu kezelhetőségének titka

  Ha nem vagyunk teljesen biztosak magunkban és a tudásunkban, érdemes kikérni szakember tanácsát. A fékmester web oldal üzemeltetői mindent megtesznek annak érdekében, hogy minden ügyfelüket maradéktalanul ki tudják szolgálni. Éppen ezért alakították ki web oldalukat oly módon, hogy mindenki könnyedén tudja használni. Még azoknak sem okoz gondot az oldal kezelése, akik kevésbé jártasak az internet világában, hisz az egyszerűség az ő dolgukat is megkönnyíti. Arról már nem is beszélve, minden egyes alkatrész kategorizálva van, így mindenki megtalálhatja, amit keres. Ha gyorsítani szeretnénk a keresésen, érdemes az oldal kereső funkcióját használni, ahová ha beírunk néhány alap adatot a keresett alkatrészről, hamar megkapjuk a választékot és a raktárkészletet. Minden, a fékmester által forgalmazott alkatrészről pontos leírást kapunk, tehát könnyebben el tudjuk dönteni, hogy arra a bizonyos alkatrészre van-e szükségünk. Ezen felül azt is megtudhatjuk, hogy hány nap alatt érkezik meg hozzánk a rendelt termék.

 • 0
  lakás hirdetésfeladás ingatlanközvetítőknek

  Lakás hirdetés feladása ingatlanközvetítőnek

  Rengeteg fajta eladó ingatlan van a piacon. A lakás hirdetésfeladás ingatlanközvetítőknek semmivel sem bonyolultabb feladat, mint egy ház meghirdetése. A lakás eladása tulajdonképpen valamivel könnyebb is, hiszen egy kisebb értékű ingatlanról beszélünk, arról nem is szólva, hogy ebben az esetben általában az igények is alacsonyabbak. Persze vannak kivételek, amikor az ingatlan referensnek is nagyobb időt kell ráfordítania a keresésre, de általában mindig megvannak a megoldások ezekre az esetekre is. Egy lakás megvétele semmivel sem bonyolultabb, mint egy házé, azzal a kivétellel, hogy egy költözés, vagy egy átalakítás során ügyelni kell az új tulajdonosoknak arra, hogy ne zavarják a régebben ott lakókat. Az ingatlanos minden esetben megkapja a számára előre letisztázott jutalékot, ami a vételár egy bizonyos százaléka. A jutalékot minden esetben az eladó fizeti meg az ingatlaniroda részére, miután az adásvételi szerződés aláírásra került, valamint ha a vételár legalább egy része kifizetésre került.

 • 0
  teligumit.hu

  A teligumit.hu oldalon nem csak abroncsot vásárolhatunk, tájékozódhatunk is

  Az internet segítségével bármikor lehetőségünk van arra, hogy a legmegfelelőbb abroncsot megvásároljuk. A teligumit.hu web oldalon megtalálhatjuk a legújabb modelleket, de az akciós készletek között is válogathatunk. Vannak standard méretek, amelyek általában kedvezőbb árfekvéssel kaphatóak, mint az egyedi méretek. Minden autóra megvan a megfelelő méretű abroncs, így érdemes a gyári adatok megvizsgálni. A kereső segítségével több módon lehetőségünk van szűkíteni a kínálatot. Kereshetünk méret szerint is, de a márkahűek akár még külön márkára szűkítve is megnézhetik az éppen aktuális kínálatot. Az oldalon a termékek leírásán kívül minden fontos információt megtudhatunk, amire szükségünk van egy abroncs vásárlása során. Tehát ha esetleg nem vagyunk biztosak magunkban a vásárlás terén, érdemes előtte átolvasnunk néhány cikket a web oldalon. Ezek mellett bármikor kikérhetjük az üzemeltető cég tanácsát, valamint a megfelelő mennyiségű tétel rendelése esetén az üzemeltetők ingyenes házhozszállítást is vállalnak.

 • 0
  autógumi

  A kaucsuk az abroncs legfontosabb alkotórésze

  A kaucsuk a legfontosabb alkotóeleme az abroncsnak, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen mennyiségben található meg az adott abroncsban. A autógumi akció során is érdemes mindig utánanézni vásárlás előtt az egyes abroncsok összetételének, hiszen a megfelelő alapanyagok szavatolják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A különféle kaucsukokra egyaránt jellemző, hogy a tulajdonságaikat befolyásolják a polimerizációfokok. A kaucsukok közül megkülönbözetünk olyat, amelyben a molekulatömeg eloszlása széles, és megkülönböztetünk olyat is, amelyben ugyanez az eloszlás helyes. Abban az estben, ha a molekulák egyformák, akkor sokkal szorosabban tudnak rendeződni, tehát sokkal könnyebben kristályosodhatnak. Ez a fajta, jó minőségű kristályosodás kifejezetten kedves akkor, amikor a kaucsukot elkezdik melegíteni. Mivel hő hatására a kristályos szerkezet megolvad, így a kaucsuk rövid időn belül cseppfolyóssá válik, tehát megolvad. Így könnyen megállapítható a kaucsuk olvadás pontja. Ugyanúgy megállapítható ez a hőfok, mint például a jég esetében, amiről tudjuk, hogy nulla fok. Azok a kaucsuk fajták, amelyeknek molekula szerkezete több féle molekulából épül fel, nem kristályosodnak olyan könnyen, ennek következtében olvadáspontjuk is nehezebben határozható meg. Ez azért nem túl jó, mert így a gyártók (az olvadáspont meghatározásának hiányában) nem tudják pontosan, hogy milyen hőmérsékletre kell melegíteniük az anyagot. Ezért van az, hogy az ilyen összetételű kaucsuk viszkozitása a melegítés hatására lecsökken.

 • 0
  európai haj

  A mikrocsomózással történő hajhosszabbítás

  A hajhosszabbítás nagyon kedvelt azok körében is, akik dúsabb hajra vágynak. A póthaj a legkedveltebb, hiszen minőségének köszönhetően hosszú távon használható. Az egyik legkedveltebb technika a mikrocsomózás, melynek lényege, hogy egy úgynevezett fedő hajjal történik a hajhosszabbítás. A saját hajat és a póthajat is, hasonlóan a többi technikához, tincsekre bontják szét. Ezek után mikrofonatokat készítenek a póthaj egy részéből, majd egy gumis cérnával rögzítik a vendég saját hajához. Ez a fajta technika igen elterjedt a szakmában, hiszen a csomózásnak és a varrásnak köszönhetően a saját haj egyáltalán nem sérül. Természetessége miatt sokan kedvelik, és választják ezt a fajta technikát, hiszen a póthaj felhelyezése után a vendégnek semmi más dolga nincs, minthogy hordja a pótlást. Nem kell külön figyelmet szentelni számára, csupán annyi időt, amit egyébként is eltölt a saját haja rendben tartására. Akár kiengedve, akár összefogva is nagyon jól mutat. Dúsítja és hosszítja a hajat egyaránt.

 • 0
  nyári gumi

  A megfelelő felújítás megnövelheti abroncsunk élettartamát

  Ha eljutunk oda, hogy az általunk használt abroncsot cserélnünk kell, érdemes lehet az abroncs felújításon is elgondolkozni. A nyári gumi esetében is lehetőség van erre, hiszen a kisebb kopások esetében a megfelelően végrehajtott bevágás a gyárilag létrehozott minta mentén tovább növelheti az abroncsunk élettartamát. Ezen folyamat végrehajtása közben viszont nagyon fontos, hogy csakis olyan abroncson hajtsuk végre a műveletet, amelyen látjuk a megfelelő jelzést. A felújítható abroncsok általában keményebb anyagból készülnek, így lehetőség van a bemetszésre. A beavatkozás során nagyon fontos, hogy a műveletet végző szakember megfelelő tapasztalattal és rutinnal rendelkezzen ezen a területen, hiszen ha túl mélyen metszi be az abroncsot még az is előfordulhat, hogy az tönkremegy, teljes egészében használhatatlanná válik. Sokszor érdemesebb lehet inkább új abroncsot vásárolni, mint felújítani, hiszen az is pénzbe kerül, és egyáltalán nem biztos, hogy még évekig használhatjuk az abroncsot, hiszen a vékonyabb anyag hajlamosabb a sérülésekre. gumiabroncsakciok.hu